logo
banner banner banner banner banner banner

Disclaimer


Privacybeleid  
Bij Henisol Emmen BV en Henisol GmbH nemen we privacy uiterst serieus. We vinden het belangrijk dat er verantwoord met persoonsgegevens wordt omgegaan, en leggen je daarom graag uit hoe wij dat doen. In het kort komt het er op neer dat we persoonsgegevens alleen verwerken zoals is toegestaan binnen de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Maar we kunnen ons voorstellen dat je daar nog wat meer over wilt weten. Lees in dat geval dan snel verder, want we hebben geprobeerd om dit hieronder zo eenvoudig mogelijk samen te vatten.

Opdrachtgevers
Wanneer je klant bent bij Henisol, houden we naast de algemene bedrijfsgegevens ook gegevens van contactpersonen bij. Het betreft dan gegevens als naam, e-mailadres, telefoonnummer en functie. Zolang je klant bent bij Henisol, hebben we die gegevens over contactpersonen nodig. Ook na afloop van een overeenkomst met Henisol kan het zijn dat gegevens over contactpersonen bewaard blijven, bijvoorbeeld wanneer deze gekoppeld zijn aan een contract, factuur of ander officieel document.

Contact
Als je ons belt of mailt, zullen we je gegevens nodig hebben om je verder van dienst te kunnen zijn. Je naam en contactgegevens slaan we op om je vraag te kunnen beantwoorden of om weer met je in contact te komen. We beloven dat we die gegevens alleen hiervoor zullen gebruiken; je zult bijvoorbeeld niet opeens een mailing van ons ontvangen terwijl je daar niet om gevraagd hebt. Ook zullen we je gegevens nooit aan anderen doorgeven zonder jouw toestemming.

Websitebezoek
Wij houden geen gegevens bij van uw bezoek aan onze website bij, met andere woorden er worden door ons géén cookies gebruikt. Gegevens die u verder op deze website invult en overige berichten die u aan Henisol Emmen BV stuurt, zullen vertrouwelijk worden behandeld. Deze gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt

Sollicitaties
We vinden het leuk als je bij ons wilt komen werken! Helaas kunnen we alleen niet iedereen aannemen. Wanneer je bij ons hebt gesolliciteerd maar niet bent uitgenodigd voor een gesprek, of wanneer we er samen onverhoopt toch niet uit komen, dan bewaren we je gegevens nog vier weken. Als je het goed vindt, bewaren we ze iets langer: maximaal een jaar. Dat doen we om je later nog eens te kunnen benaderen bij nieuwe vacatures van soortgelijke functies.

Bewaartermijnen
Als we zeker weten dat we je gegevens niet meer nodig hebben, zullen we ze verwijderen uit onze systemen. Bij sollicitaties is dat 4 weken tot een jaar, afhankelijk van wat we samen afspreken. Bij contactverzoeken bewaren we je gegevens niet langer dan noodzakelijk. 

Beveiliging
We zijn ons bewust van de risico’s van een wereld die steeds meer online werkt. We vinden goede beveiligingsmaatregelen cruciaal. Mocht het ondanks onze inspanningen toch gebeuren dat er persoonsgegevens zijn buitgemaakt, of als we erachter komen dat de kans daarop groot is geweest, dan zullen we het alle betrokkenen zo snel mogelijk laten weten.